De ontwerpers

In Youneek hebben architect Stijn Goethals en ondernemer Stefan Danschotter hun krachten en talenten gebundeld.

Hun zoektocht naar het perfecte meubilair voor het Innovatiecentrum Grote Beer in Beernem resulteerde in de beslissing om unieke meubelen van topkwaliteit in eigen beheer op de markt te brengen.

moderne meubels west-vlaanderen
strak meubilair West-Vlaanderen

SCHOLLIER - MAATWERK SINDS 1979

WAAR NIET KWANTITEIT MAAR KWALITEIT VAN BELANG IS.

BVBA Schollier werd opgestart in 1979 als specialist in tuindecoratie, keukens, zonnewering en schrijnwerk. De vraag naar correct advies en kwalitatieve meubelen op maat werd alsmaar groter. Daarom evolueerde het bedrijf naar een kwalitatieve interieurzaak, gespecialiseerd in maatwerk.

Sinds 2006 beschikken ze over een productieatelier van 2750 vierkante meter op het industrieterrein van Nieuwpoort, inclusief uitgebreid geautomatiseerd machinepark.

Schollier in onze partner voor het maken van deze exclusieve meubelen door vakmannen.

youneek
youneek

Design, materialen en uitvoering

Youneek blinkt uit in kwaliteit, klasse en exclusiviteit. Elke meubel wordt met de grootste precisie en oog voor detail samengesteld uit de meeste hoogstaande materialen.

Het is een solid surface materiaal dat bestaat uit aluminium hydroxide (2/3), acrylhars en natuurlijke pigmenten. Het aluminium hydroxide maakt het product bijzonder sterk en het acrylhars is uiterst hygiënisch, waterbestendig en kleurvast. Kiest u voor het strakke wit? Of gaat u voor wit met een bruine kleurschakering? Er zijn verschillende mogelijkheden, kom gerust een kijkje nemen in IC Grote Beer te Beernem waar u onze tafels en banken kan bezichtigen.

Afrikaanse Padoek hardhout staat bekend om zijn hoge duurzaamheid en stabiliteit. Het hout heeft een oranje-rode kleur die bij blootstelling aan licht egaal zal vergrijzen. Dankzij een beitsbehandeling kan de kleur behouden worden en wordt het hout ook waterafstotend.

Het volledige productieproces van al onze meubelen, van ontwerp tot distributie, gebeurt in België. Onze partner voor de uitvoering, schrijnwerker Schollier uit Koksijde, staat garant voor de hoogstaande kwaliteit die de Youneek producten kenmerkt. Dankzij hun vakmanschap en hun nabijheid kunnen we rekenen op perfect afgewerkte meubelen en een flexibele levering.

Aarzel niet en kom gerust onze meubelen bezichtigen in IC Grote Beer te Beernem of bij één van onze verkooppunten.

youneek bank
youneek bank
youneek bank