De ontwerpers

In Youneek hebben architect Stijn Goethals en ondernemer Stefan Danschotter hun krachten en talenten gebundeld.

Hun zoektocht naar het perfecte meubilair voor het Innovatiecentrum Grote Beer in Beernem resulteerde in de beslissing om unieke meubelen van topkwaliteit in eigen beheer op de markt te brengen.

design outdoor meubilair
design outdoor meubilair

Design, materialen en uitvoering

Youneek blinkt uit in kwaliteit, klasse en exclusiviteit. Elke meubel wordt met de grootste precisie en oog voor detail samengesteld uit de meeste hoogstaande materialen.

We hebben 2 varianten. Er is een uitvoering in aluminium met poederlak coating en een variant in Korian afgewerkt met Padoek.

Opstellingen en afmetingen

Onze tuinbanken zijn verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen:

285 cm (8 personen)

215 cm (6 personen)

Aluminium met poederlak coating

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en duurzaamheid met onze design tuintafel in aluminium uitvoering. Het strakke en eigentijdse ontwerp voegt een moderne touch toe aan elke buitenruimte. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is deze tafel bestand tegen alle weersomstandigheden en biedt hij jarenlang plezier en functionaliteit. Deze uitvoering is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

youneek design outdoor bank
youneek design outdoor bank
youneek design outdoor bank

Padoek met Korian

Het is een solid surface materiaal dat bestaat uit aluminium hydroxide (2/3), acrylhars en natuurlijke pigmenten. Het aluminium hydroxide maakt het product bijzonder sterk en het acrylhars is uiterst hygiënisch, waterbestendig en kleurvast. Kiest u voor het strakke wit? Of gaat u voor wit met een bruine kleurschakering? Er zijn verschillende mogelijkheden, kom gerust een kijkje nemen in IC Grote Beer te Beernem waar u onze tafels en banken kan bezichtigen.

Afrikaanse Padoek hardhout staat bekend om zijn hoge duurzaamheid en stabiliteit. Het hout heeft een oranje-rode kleur die bij blootstelling aan licht egaal zal vergrijzen. Dankzij een beitsbehandeling kan de kleur behouden worden en wordt het hout ook waterafstotend.

Alcor designbank in Padoek met Korian
Alcor designbank in Padoek met Korian
Alcor designbank in Padoek met Korian

Productieproces

Het volledige productieproces van al onze meubelen, van ontwerp tot distributie, gebeurt in België. Onze partner voor de uitvoering staat garant voor de hoogstaande kwaliteit die de Youneek producten kenmerkt. Dankzij hun vakmanschap en hun nabijheid kunnen we rekenen op perfect afgewerkte meubelen en een flexibele levering.

Aarzel niet en kom gerust onze meubelen bezichtigen in IC Grote Beer te Beernem of bij één van onze verkooppunten.